Mixing Colors, Taste & People

Vitamines met je Coffie?  


Vul je team met vitamines om energie op te doen en je te concentreren op wat echt belangrijk is. Onze fruit en snacks bieden u een gezonde en rustige pause in uw dagelijkse routine of tijdens een bedrijfsevenement.ill up on vitamins to energise your team and focus on what really matters.

We werken samen met een selecte groep van lokale producenten en ambachtslieden om u het beste te brengen dat de natuur te bieden heeft.

fresh fruit basket delivered in the office at work
gifts box full of Belgian specialities ready for the delivery

Smaakvolle Geschenken


Een collega, klant of geliefde bedanken was nog nooit zo smaakvol met onze geschenken gemaakt met heerlijke, zorgvuldig geselecteerde lokale producten. 

Kies je favoriete items, vertel ons de boodschap die je wenst toevoegen, geef ons je bedrijfslogo en ons team doet de rest!


Succesvolle Evenementen!


Versterk de banden binnen je team die verzwakt zijn door te veel telewerken. 

Kom samen met je collega's rond een lekker ontbijt en begin de dag met een moment dat rijk is aan uitwisselingen en smaken.

Je team is geen ochtendmens? Sluit de dag af met een voortreffelijk aperitief.

table full of snacks for an event

Duurzaamheid


Glazen potten, gerecycleerde verpakkingen, traceerbare producten, fietsleveringen... Duurzaamheid en de vermindering van onze ecologische voetafdruk staan centraal in onze dagelijkse activiteiten.

Zelfs onze boxen zijn die, die we van onze leveranciers krijgen. Onze logo graveren en ze zijn al onderweg, zonder afbreuk te doen aan de stijl.

Je snacks blijven droog in onze glazen potten. Ze zijn nu op je werkplek, maar volgende week ergens anders. 

We geven voorkeur aan bio* producten waarvan de oorsprong traceerbaar is. 

Al deze inspanningen voor een groenere wereld. Wie doet beter? 

*Bio: products from organic agriculture (Certisys BE-Bio-01). 

Koolstof Neutrale Levering met de Glimlach  


We dromen allemaal van steden zonder vervuiling, verkeer en lawaai. 

Bij MeltingPom', geen greenwashing : actie!

We leveren met de fiets waar mogelijk. Dankzij onze cargofietsen kunnen onze koeriers je fruit, snacks en gifts snel en soepel leveren. 

Het resultant? Ze staan altijd met een glimlach voor de deur.


cargo bikes full of fruit ready for delivery

Onze Klanten

Die in geode handen zijn.

Stéphanie D. - Office Manager

Ik stel mijn fruitmand zelf samen volgens de wensen van mijn collega's! Ze zijn er allemaal blij mee en bovendien blijft er aan het eind van de week niets over. Dankzij MeltingPom' zijn ook wij zero waste.

Bertrand M - CEO

450 geschenken geleverd aan de 450 adressen van onze medewerkers in een recordtijd. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en de presentatie is zeer mooi gedaan. We zullen MeltingPom' zeker opnieuw gebruiken voor de eindejaarsfeesten. 

Arnaud U. - IT Manager

Met de IT-collega's hebben we ons ten doel gesteld ons afval te halveren! Bedankt MeltingPom' om ons te helpen dit doel te bereiken... Met geweldige producten dan ook. 

Nabijheid en Flexibiliteit


Snacks bestellen voor je collega's of een geschenk voor een klant was nog nooit zo eenvoudig! Met MeltingPom' concentreer je je op wat echt belangrijk is en wij zorgen voor de rest!

Gevestigd in het hartje van Brussel, staan wij dicht bij jouw. Voor ons betekent deze nabijheid luisteren naar en begrijpen van je behoeften zijn, zodat we je altijd beter van dienst kunnen zijn.

Een last minute verzoek? Geen nood, onze fietskoeriers trappen graag naar jouw kantoor. 
fruit at work in the office
fruit and snack at work

Integriteit


MeltingPom' is een Belgisch bedrijf dat toebehoort aan zijn leden.  

Respect voor onze producenten, leveranciers en klanten staat centraal in onze ontwikkeling. 

Daarom is transparantie zo belangrijk voor ons.

Wij communiceren graag elk detail van onze activiteiten en prijzen.

Is er iets onduidelijk voor jou? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen.


Carlos, Founder

Carlos is gepassioneerd door lekkere producten; hij beheert het beschikbare assortiment en staat voortdurend in contact met onze verschillende producenten. Hij zorgt ook voor het dagelijks beheer van MeltingPom'.

Erdem, Operations

Edem kent Brussel beter dan wie ook. Geen wonder dat zijn recordaantal leveringen per dag op 100 adressen ligt. Erdem zorgt voor Operations en Leveringen.

Gurdip, Business Development 

Gurdip is The social influencer op Facebook en Instagram. Ze is verantwoordelijk voor de communicatie en klantenservice.